Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά μέσω παράτασης η ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά μέσω παράτασης η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2018 21:08
Σ’ ένα τρομερό ματς στη Λάρισα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) ωστόσο η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή στην παράταση (3-2) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μέρες 1985 και 2007 ονειρεύονται στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» κέρδισαν με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση (1-2 κ.δ) και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου.

Η ΑΕΛ είχε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το 2-1 στους «Ζωσιμάδες» και μάλιστα στο 11’ πήρε… κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κρίζμαν. Ο ΠΑΣ βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας στο 22’ με απευθείας φάουλ του Κόντε.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να παίξουν με το ρολόι και το πλήρωσαν. Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, σπατάλησε καλές στιγμές με Κόντε και Μανθάτη και στο 82’ ο πρώτος ολοκλήρωσε την ανατροπή με νέα εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι «βυσσινί» είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και στο 89’ ο Κόντε είχε σημαντική στιγμή με χαμένο τετ-α-τετ για να στείλει τον ΠΑΣ στα ημιτελικά.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» την πρόκριση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της και στο 99’ πήρε ξανά προβάδισμα πρόκρισης. Ο Γουάλας με φοβερή μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον κορυφαίο των γηπεδούχων, Μασούρα, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 107’ η ΑΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν από καταπληκτική μπαλιά του Λεοζίνιο, ο Κρίζμαν βρέθηκε απέναντι στον Περιστερίδη, ο Μιχαήλ έσπρωξε τον Κροάτη και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Φατιόν ευστόχησε και έγραψε το 3-2 στο 108'! Το παιχνίδι άνοιξε, με τον Μπόζοβιτς να νικά σε τετ-α-τετ τον Κόντε (112’) ενώ στον αντίποδα, ο Περιστερίδης απέκρουσε τα σουτ των Μασούρα (114’) και Περόνε (120’), κρατώντας το 3-2 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.