Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Άνφιλντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Άνφιλντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2018 20:37
Σ’ ένα απίθανο ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+1’ Σαλάχ, 90+5’ Κέιν). Λίβερπουλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Άνφιλντ» κρατώντας ζωντανή την Άρσεναλ στη μάχη της τετράδας.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» (2-2). Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν δύο φορές με τον Σαλάχ (το δεύτερο στο 90+1’), ωστόσο οι «πετεινοί» βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις και διατηρήθηκαν στο -2 από την 4η θέση. Ο Κέιν, που έχασε πέναλτι στο 88’, πήρε το… αίμα του πίσω στο 90+5’, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα, παίρνοντας το προβάδισμα στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από λάθος του Ντάιερ, ο Σαλάχ βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γιορίς και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να βάλουν γερές βάσεις νίκης. Η Τότεναμ ανέβασε σημαντικά την απόδοση της στην επανάληψη, είχε διπλή ευκαιρία στο 57’ με σουτ των Σον και Άλι και στο 80’ έφερε το σκορ στα ίσια με σουτ-κεραυνό του Γουανιάμα έξω από την περιοχή.

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Άνφιλντ»
Οι «πετεινοί» έφτασαν μια «ανάσα» από την ανατροπή στο 87’ ωστόσο ο Κάριους απέκρουσε την κάκιστη εκτέλεση πέναλτι του Κέιν. Η Λίβερπουλ κράτησε το 1-1 και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ένα τρομερό σόλο γκολ του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος «χόρεψε» δύο αμυντικούς της Τότεναμ στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ «έγραψε» το 2-1.

Όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το τελικό σκορ, ωστόσο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής Μος συμβουλεύτηκε τον βοηθό και έδωσε πέναλτι υπέρ της Τότεναμ για κλωτσιά του Φαν Ντάικ στον Λαμέλα. Ο Κέιν ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και αυτή τη φορά δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 90+5’. Αυτό ήταν το 100ο γκολ του Άγγλου φορ στο «Γουέμπλεϊ», με την Τότεναμ να παραμένει στο -2 από την τετράδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.