Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ στο 89’ για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ στο 89’ για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2018 23:44
Με γκολ του Πατσίνι στο 89’ η Λεβάντε ισοφάρισε σε 2-2 την Ρεάλ στη Βαλένθια και υποχρέωσε τη «βασίλισσα» σε ακόμα μια απώλεια τη φετινή σεζόν. Ράμος (11’), Μπόατεγκ (42’) και Ίσκο (81’) τα άλλα γκολ.

Δεν λέει να συνέλθει η Ρεάλ. Μια εβδομάδα μετά την εμφατική νίκη στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια (4-1), η «βασίλισσα» επέστρεψε στην ισπανική πόλη για να αντιμετωπίσει την Λεβάντε. Η ομάδα του Ζιντάν πήρε δύο φορές το προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ του Πατσίνι στο 89’ ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν σπουδαίο βαθμό στη μάχη για τη σωτηρία.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ράμος πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τη «βασίλισσα» και λίγο πριν το ημίχρονο (42’) η Λεβάντε έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Νάβας βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μοράλες, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο πλασέ του Εμάνουελ Μπόατενγκ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όμως στο 57’ χρειάστηκαν την επέμβαση του Νάβας σε πλασέ του Λέρμα για να κρατήσουν το 1-1. Η Ρεάλ είχε καλές στιγμές με Ίσκο (73), Μπενζεμά (74’) και Ράμος (75’) και στο 81’ ο πρώτος «έγραψε» το 2-1 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η Λεβάντε δεν το έβαλε κάτω και στο 89’ ισοφάρισε σε 2-2 με τον νεοεισελθόντα Πατσίνι! Ο Ιταλός, στο πρώτο του παιχνίδι στην Ισπανία, πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο, χαρίζοντας στη νέα του ομάδα το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη «βασίλισσα».

Με το τελικό 2-2, η Ρεάλ βρέθηκε στο -18 από την Μπαρτσελόνα μετά από 21 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες. Παράλληλα είναι στο +2 από την 5η Βιγιαρεάλ (ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέτις) έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.