Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2018 21:36
Με πρωταγωνιστή τον Βλαχοδήμο, ο Παναθηναϊκός κράτησε στο 0-0 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και γλίτωσε τα χειρότερα ανήμερα των 110ων γενεθλίων του. Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι, εκπληκτική επέμβαση του Κυριακίδη σε ψαλιδάκι του Μυστακίδη λίγο πριν το φινάλε.

Δεν κατάφερε να γιορτάσει με νίκη τα 110α γενέθλια του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» γνώρισαν δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τρεις σπουδαίες επεμβάσεις γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα, αν και στο φινάλε οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για να πάρουν αυτοί τη νίκη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, υστερώντας ακόμα περισσότερο σε ποιότητα μετά τις αποχωρήσεις των Βιγιαφάνες, Χίλιεμαρκ, είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και η μοναδική αξιόλογη στιγμή που σημείωσε στο πρώτο μέρος ήταν από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στο 24’ ο Ροντρίγκες τροφοδότησε κατά λάθος τον Δώνη, αυτός βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο ο Μιχαϊ τον πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός δεν συνάντησε άλλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος και στο 16’ είχε σημαντική ευκαιρία για το 1-0, με τον Μοράρ να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με την έναρξή του δεύτερου μέρους ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Μυστακίδη αντί του Κουρμπέλη, που ένιωθε ενοχλήσεις. Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 59’ ο Μοράρ έκανε τη σέντρα για τον Κλέσιο, αυτός έπιασε την κεφαλιά, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει σωτήρια. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Ντίας κα εν συνεχεία νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μαρινάκη, κρατώντας το μηδέν.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε σημαντικά την απόδοση του, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ. Στο 82’ μετά από κόρνερ του Μυστακίδη και φάση διαρκείας ο Λουντ πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88΄ μετά από σέντρα του Οικονόμου ο Φινλανδός δεν βρήκε για λίγα εκατοστά τη μπάλα με το κεφάλι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μυστακίδης επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο ο Κυριακίδης του αρνήθηκε το γκολ, κρατώντας το 0-0 ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.