Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με Σάντσες η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με Σάντσες η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2018 19:21
Με τον Σάντσες να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 της Χάντερσφιλντ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε άνετη νίκη με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της Τετάρτης (31/1) από την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» (0-2). Οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν στο -13 τη διαφορά από την κορυφή, ενώ ξέφυγαν προσωρινά με +6 από Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Μετά από ένα φλύαρο πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι αξιόλογο, η Γιουνάιτεντ μπήκε στο δεύτερο μέρος με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς. Στο 55’ ο Λουκάκου σκόραρε από κοντά ύστερα από ωραία ασίστ του Μάτα, ενώ στο 68’ ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Χιλιανός κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση, ο Λοσλ απέκρουσε, όμως ο 29χρονος πήρε το… ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Σάντσες κέρδισε επτά φάουλ στο ματς, τα περισσότερα στη Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν, ωστόσο έχασε την κατοχή της μπάλας 32 φορές, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σαουθάμπτον πέρασε με 3-2 από την έδρα της ουραγού Γουεστ Μπρομ και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις, όπως και η Μπράιτον μετά την εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Η Μπόρνμουθ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Στόουκ στο «Ντιν Κούρτ» και μείωσε στο -4 τη διαφορά από την 8η Λέστερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Σουόνσι στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.