Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Έμερσον

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Έμερσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2018 00:33
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Έμερσον Παλμιέρι, με τον πολιτογραφημένο Ιταλό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στα 20+8 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Ρόμα.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Έμερσον Παλμιέρι στην Τσέλσι. Οι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με την Ρόμα και έφεραν στον Λονδίνο τον 23χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος υπέγραψε για 4,5 χρόνια.

Ο Έμερσον γεννήθηκε στη Βραζιλία και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων της «Σελεσάο» ωστόσο από τον Μάρτιο του 2017 πήρε ιταλικό διαβατήριο και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ιταλίας. Η μεταγραφή θα κοστίσει στην Τσέλσι το ποσό των 20+8 εκατ. ευρώ και μπορεί να θεωρηθεί κίνηση ρίσκου, αφού την περσινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού και φέτος μετράει μόλις 2 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα.

Πλέον απομένει το τι θα γίνει με την μετακίνηση του Ολιβιέ Ζιρού στην Τσέλσι. Οι «μπλε» φέρεται ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον Γάλλο φορ και εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Μισί Μπατσουαγί αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Ντόρτμουντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.