Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Ζιρού η Τσέλσι, προς Ντόρτμουντ ο Μπατσουαγί

Κοντά σε Ζιρού η Τσέλσι, προς Ντόρτμουντ ο Μπατσουαγί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2018 22:53
Κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Μισί Μπατσουαγί στην Ντόρτμουντ.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Έντιν Τζέκο, η Τσέλσι στράφηκε στην περίπτωση του Ολιβιέ Ζιρού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», οι «μπλε» βρίσκονται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού έναντι του ποσού των 20.5 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στο ποσό να προστεθούν διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων.

Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί, οι «μπλε» θα ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρηση του Μισί Μπατσουαγί στην Ντόρτμουντ. Όπως υποστηρίζει το γερμανικό «Kicker», οι Βεστφαλοί έχουν συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για τον εξάμηνο δανεισμό του Βέλγου φόρ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες συζητούν την πιθανότητα να προστεθεί οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν ολοκληρωθούν και τα δύο «deal» τότε ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στη διάθεση του «καθαρό» σέντερ φορ για το αυριανό (31/1) εντός παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο Άλβαρο Μοράτα παραμένει τραυματίας, ενώ πρόσθεσε πως μετά και τον τραυματισμό του Γουίλιαν, βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα βάλει τον Αζάρ σε ρόλο ψευτοεννιαριού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.