Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με γκολάρα ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με γκολάρα ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2018 19:53
Με γκολάρα του Μασούρα (70’) ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 την Λαμία στη Νέα Σμύρνη και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 1-0 την Λαμία στη Νέα Σμύρνη και απέκτησαν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Φθιώτιδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη μαζική άμυνα της Λαμίας. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλό τέμπο με εξαίρεση το δεκάλεπτο 25’-35’ όπου οι παίκτες του Γρηγορίου έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ.

Στο 27’ ο Μασούρας αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 28’ το σουτ του Σπιριντόνοβιτς κόντραρε στα σώματα. Στο 31’ ο Μελίσσας μπλόκαρε το σουτ του Μασούρας, ενώ στο 34’ ο Ντουρμισάι απέφυγε ωραία τον Αναστασιάδη, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’). Ο Μπλάζιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ και το βρήκε στο 70’ με έξοχο συνδυασμό. Ο Σιώπης από τον άξονα τροφοδότησε τον Βλάχο, εκείνος πριν σκάσει η μπάλα κάτω έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μασούρας με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας σημαντική στιγμή στο 75’. Μετά από σέντρα, ο Ακόστα κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως δεν έκανε καλό πλασέ και ο Κότνικ μπλόκαρε. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από το 2-0 όμως ο Σαββίδης έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90'+2 Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46' Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71' Σαββίδης), Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ: Μελισσάς, Κουτρομάνος (35' Καραγιάννης), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος (51' Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλουλής), Μπούντνικ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.