Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Η Σεβίλλη απέκλεισε την Ατλέτικο (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Η Σεβίλλη απέκλεισε την Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2018 00:55
Η Σεβίλλη κέρδισε με 3-1 την Ατλέτικο στην Ανδαλουσία και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μετά τη νίκη στη Μαδρίτη, Σεβίλλη νίκησε και εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν το ιδανικότερο ξεκίνημα, αφού προηγήθηκαν στο 25ο δευτερόλεπτο με όμορφο σουτ του Εσκουδέρο. Οι παίκτες του Μοντέλα κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο Ισπανός άσος με σουτ στην κίνηση έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη Σεβίλλη.

Η Ατλέτικο, που έπαιζε χωρίς τον τραυματία Ντιέγκο Κόστα, έφερε το σκορ στα ίσια στο 13’ χάρη σε τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκριεζμάν αρκετά μέτρα έξω από περιοχή. Οι «ροχιμπλάνκος» χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο 24’ ο Γκριεζμάν αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 31’ ο Άνχελ Κορέα δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από πλεονεκτική θέση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) η Σεβίλλη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπανέγα, το οποίο κέρδισε ο Κάρλος Κορέα από τον Σαούλ. Στο 52’ ο Ρίκο απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Άνχελ Κορέα και στο 79’ η Σεβίλλη «σφράγισε» την πρόκριση με γκολ του Σαράμπια στην αντεπίθεση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.