Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε χρήματα όπως Σίτι και Γιουνάιτεντ»

Κόντε: «Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε χρήματα όπως Σίτι και Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2018 16:07
Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στα χρήματα που ξοδεύουν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, τονίζοντας πως οι άλλες ομάδες είναι δύσκολο να τις ακολουθήσουν. «Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα πέρσι», πρόσθεσε.

Με αφορμή την μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντόνιο Κόντε κλήθηκε να σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε ότι έχει ανοίξει η ψαλίδα ανάμεσα στους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ και τις άλλες ομάδες της κατηγορίας και πρόσθεσε πως οι υπόλοιποι είναι δύσκολο να ακολουθήσουν:

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα (σ.σ. Σίτι και Γιουνάιτεντ) και θα μείνουν εκεί. Οι υπόλοιπες πρέπει να παλέψουν για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτές οι δύο μεγάλες ομάδες μπορούν να φανούν επικίνδυνες για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες που θέλουν να επενδύουν. Πάρτε παράδειγμα τον Αλέξις Σάντσες. Μόνο αυτές οι ομάδες μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο υψηλές απαιτήσεις σε μισθούς (σ.σ. οι οχτώ πιο ακριβοπληρωμένοι παικτες στην Πρέμιερ αγωνίζονται στις ομάδες του Μάντσεστερ). Εμείς δεν κινηθήκαμε ποτέ για τον Σάντσες. Ένας από τους λόγους ήταν ο μισθός που ζητούσε», δήλωσε ο Κόντε, ο οποίος χαρακτήρισε «μικρό θαύμα» την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν:

«Για μένα η φετινή σεζόν είναι ήδη καλή επειδή δίνουμε το 120%. Δεν είναι σημαντικό εάν φτάσεις σε τελικό ή κατακτήσεις τρόπαιο. Το πιο σημαντικό είναι να δεις εάν ο προπονητής και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό για μένα είναι μια επιτυχημένη σεζόν. Πέρσι, κάναμε μια φανταστική δουλειά και πετύχαμε ένα μικρό θαύμα. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και είχαμε κέρδος 50 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του συλλόγου:

«Προσπαθούμε να χτίσουμε μια βάση και μετά να κάνουμε επιτυχίες με τη δουλειά μας. Όχι με τα λεφτά, με τη δουλειά. Υπάρχουν δύο είδη ποδοσφαίρου. Στο πρώτο υπάρχουν τα λεφτά. Πληρώνεις πολλά και παίρνεις τους καλύτερους. Στο δεύτερο, προσπαθείς να ρίξεις λίγα χρήματα και μετά να επενδύεις στη σκληρή δουλειά. Εμείς είμαστε στη μέση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.