Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… έμφραγμα η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… έμφραγμα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2018 01:11
Η Τσέλσι ισοφαρίστηκε στο 90+4’ από την Νόριτς (1-1) και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (5-3) για να προκριθεί στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Αποβλήθηκαν στην παράταση Πέδρο και Μοράτα.

Σ’ ένα επεισοδιακό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι επιβεβαίωσε ξανά πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, «φλερτάροντας» με αποκλεισμό-σοκ απέναντι στην μαχητική Νόριτς. Με τα «καναρίνια» να πετυχαίνουν… buzzer beater, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι «μπλε» πήραν το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-3.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Κάροου Ρόουντ» οδήγησε το ζευγάρι σε επαναληπτικό για την πρόκριση στους «32». Οι «μπλε» παρατάχθηκαν ξανά με αρκετές αλλαγές και τα βρήκαν σκούρα απέναντι στα «καναρίνια».

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος (26’ Ντρινκγουότερ, 33’ Ολιβέιρα) όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Μπατσουαγί. Η Νόριτς έβγαλε αντίδραση, είχε νέο δοκάρι με τον Μέρφι (61’) ενώ ο Καμπαγιέρο χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις για να κρατήσει το μηδέν.

Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλόζε σκόραρε με τρομερή γυριστή κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τη… λήξη της κανονικής διάρκειας. Το ματς οδηγήθηκε τελικά στην παράταση, εκεί όπου η Τσέλσι έχασε με κόκκινη κάρτα τους Πέδρο (116’) και Μοράτα (120’).

Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Ο Καμπαγιέρο απέκρουσε την εκτέλεση του Ολιβέιρα, οι παίκτες των «μπλε» δεν είχαν άστοχη εκτέλεση και το τελικό 5-3 έστειλε την Τσέλσι στους «32», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.