Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπόρνμουθ «ξέρανε» την Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπόρνμουθ «ξέρανε» την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 17:29
Με γκολ των Γουίλσον (70') και Άιμπ (74'), η Μπόρνμουθ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Άρσεναλ στο «Ντιν Κόρτ» και πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Αν και πήρε κεφάλι στο σκορ, η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και έμεινε χωρίς νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του νέου χρόνου για πρώτη φορά από το 1995. Οι «κανονιέρηδες», που δεν είχαν στην αποστολή τον «φευγάτο» Σάντσες, δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε 283 δευτερόλεπτα και έμειναν στην 6η θέση με -5 από Λίβερπουλ (ματς λιγότερο) και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην 4η θέση.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ «άγγιξε» το γκολ έχοντας δοκάρι σε σουτ του 20χρονου Μιτλαντ-Νάιντς. Τρία λεπτά μετά ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ιβόμπι, ενώ στο 35’ «έβγαλε» με το πόδι το κοντινό πλασέ του Γουέλμπεκ, κρατώντας το μηδέν.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπόρνμουθ ανέβασε την απόδοση της και έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 38’ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ιβόμπι στην περιοχή, ενώ στο 40’ ο Τσέιμπερς έκανε σωτήριο τάκλιν σε σουτ του Φρέιζερ από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Σκωτσέζου πέρασε πάνω από τα δοκάρια και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’). Ο Ιβόμπι με τρομερή κάθετη έβγαλε τον Μπεγερίν σε τετ-α-τετ και ο Ισπανός με δυνατό πλασέ νίκησε τον Μπέγκοβιτς, «γράφοντας» το 1-0.
Η Μπόρνμουθ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 70’ ο Φρέιζερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γουίλσον με πλασέ στην κίνηση έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Γουίλσον έκανε το κοντρόλ στην περιοχή, έστρωσε τη μπάλα στον Άιμπ και ο Άγγλος άσος με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσεχ, που δεν αντέδρασε σωστά.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Άρσεναλ δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Λακαζέτ να μένει «άσφαιρος» για 9ο σερί παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.