Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 16:51
Μετά την πεντάρα στον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-0 από την Κέρκυρα και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ. Μάτος (23’), Κάμπος (57’) και Πέλκας (78’) τα γκολ.

Την 5η σερί νίκη του στην Σούπερ Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα εκτός έδρας και ξεπέρασε προσωρινά τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κουτζαβασίλη. Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς μεγάλη φάση και η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 14’, όμως ο Κουλούρης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Ωστόσο, στο 23’ ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και ο Κάμπος με προβολή από το δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Απαλλαγμένος από το οποιοδήποτε άγχος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να πατάει καλύτερα στο ματς, δημιουργώντας ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 25΄ ο Λημνιός έβγαλε τον Πέλκα σε θέση βολής, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία, με τον Βιεϊρίνια να σουτάρει, τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στον Μαουρίσιο, ωστόσο, το τελείωμα του τελευταίου ήταν άστοχο.

Στο 38’ η Κέρκυρα απείλησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ, όταν ο Ζορμπάς πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και επιχείρησε το σκαστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Βιεϊρίνια στο 45’, με το 1-0 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε το δεύτερο γκολ στο 57’ έστω και με δόση τύχης. Ο Κάμπος επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη, που δεν αντέδρασε σωστά.

Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 78’ ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» το ματς. Μετά από κάθετη του Μακ, ο Πέλκας γλίστρησε απέναντι στον γκολκίπερ της Κέρκυρας, ωστόσο σηκώθηκε, απέφυγε το διπλό μαρκάρισμα των Γεωργίου και Ιωάννου και με σουτ «έγραψε» το 3-0, πετυχαίνοντας παλικαρίσιο γκολ.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ της τιμής στο 82’ με τον Τουράμ, όμως Πασχαλάκης και Βαρέλα σταμάτησαν τις προσπάθειες του. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 90’ με απευθείας φάουλ του Μαουρίσιο, ενώ στο 90+1’ ο Πέλκας προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουτζαβασίλη, χωρίς αποτέλεσμα. Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε και ο «Δικέφαλος» πέρασε προσωρινά στην κορυφή.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κ. Ντιόγκο, Μπάουμαν (Ρόλε 63’ ), Γεωργίου, Κόντος (Γεωργακόπουλος 76΄), Ζορμπάς, Μυτίδης (Τουράμ 59’)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (Μακ 59΄), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 79’), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 59΄)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.