Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τότεναμ, ρεκόρ ο Κέιν

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τότεναμ, ρεκόρ ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2018 21:38
Με τον Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία, η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Έβερτον στο Λονδίνο και έπιασε προσωρινά την Λίβερπουλ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τότεναμ το παιχνίδι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Οι «πετεινοί» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Γουέμπλεϊ» και ανέβηκαν προσωρινά στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το 2017 αφού με τα δύο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 98 στην Πρέμιερ Λιγκ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «πετεινών» στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ άνηκε μέχρι πρότινος στον Τέντι Σέριγχαμ με 97 τέρματα.

Ο Σον άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό και ο ίδιος «σέρβιρε» το 2-0 στον Κέιν (47’), με τον Άγγλο φορ πάντως να ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 59’ ο στράικερ της Τότεναμ διπλασίασε τα τέρματα του ύστερα από σέντρα του Ντάιερ, ενώ το τελικό 4-0 σημείωσε στο 81ο λεπτό ο Έρικσεν μετά από όμορφο συνδυασμό των Σον-Ντέλε Άλι.

Η Έβερτον ,που πλήρωσε τα αμυντικά της προβλήματα, ολοκλήρωσε το ματς χωρίς σουτ εντός εστίας και πλέον μετράει τρεις ήττες στα πρώτα τρία ματς του νέου έτους, κάτι που είχε να συμβεί από το 1960.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.