Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα «σφαλιάρα» για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα «σφαλιάρα» για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2018 19:21
Με λόμπα του Φορνάλς στο 87’ η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και άφησε τη «βασίλισσα» με μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αρρώστια χωρίς γιατρειά για την Ρεάλ… Η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 1-0 από την Βιγιαρεάλ στην Μαδρίτη και κινδυνεύει να βρεθεί στο -19 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο «Μπερναμπέου» και πλησίασε στο -1 τους Μερένγκες, που απειλούνται πλέον να χάσουν και την 4η θέση.

Η «βασίλισσα» ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο έπεσε πάνω στον Ασένχο, ο οποίος κατέβασε ρολά. Ο γκολκίπερ της Βιγιαρεάλ απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Μαρσέλο στο 18’ ενώ στο 23’ έδιωξε στο δοκάρι το απευθείας φάουλ του Ρονάλντο. Στο 30’ ο Ρονάλντο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ισπανό πορτιέρο, ενώ στο 31’ το διαγώνιο σουτ του Πορτογάλου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γκονθάλεθ, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζετε, όπως και στο 45’ για σπρώξιμο του Γκασπάρ στον Ρονάλντο. Η Βιγιαρεάλ κράτησε το μηδέν και μάλιστα είχε και αυτή κάποιες σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 29’ ο Νάτσο έκοψε σωτήρια το σουτ του Μπάκα, ενώ στο 37’ ο Γκονθάλεθ δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Νάβας.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και δεν απείλησε σε κανένα σημείο τους φιλοξενούμενους, με εξαίρεση ένα σουτ του Μόντριτς (81’) που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Βιγιαρεάλ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 87’ έριξε στο… καναβάτσο την ομάδα του Ζιντάν. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Νάβας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουνάλ, όμως ο Φορνάλς πήρε το ριμπάουντ και με όμορφη λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.