Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 23:44
Παρά τα δύο γκολ του Μπέιλ, η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα στο Βίγκο και αποχαιρετά τις ελπίδες για το πρωτάθλημα, αφού βρέθηκε στο -16 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Βας και Γκόμεζ οι σκόρερ των γηπεδούχων, έπιασε πέναλτι ο Νάβας.

Δεν λέει να συνέλθει η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα στο Βίγκο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή. Οι Μαδριλένοι έμειναν μακριά από τη νίκη για 4ο σερί εκτός ματς για πρώτη φορά μετά το 2008 και βρέθηκαν στο -16 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Η Θέλτα «άγγιξε» το γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού έχοντας δοκάρι με πλασέ του Άσπας στο 13ο λεπτό. Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες με φαλτσαριστό σουτ του Καζεμίρο (26’), όμως ο Μπλάνκο έβγαλε εντυπωσιακά. Επτά λεπτά μετά (33’) οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και άνοιξαν το σκορ με τρομερή λόμπα του Βας.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Μπέιλ σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 36’ ο Ουαλός σκόραρε με ιδανικό πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Κρόος, ενώ στο 38’ ο Ίσκο έκανε το γέμισμα και ο Μπέιλ σε θέση φορ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν «χρυσή» ευκαιρία για να επιστρέψουν στο ματς στο 66', όμως ο Νάβας απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Άσπας. Ωστόσο στο 82’, ο Βας έκανε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Ρεάλ πιάστηκε στον ύπνο και ο αφύλαχτος Γκόμες ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 87’ ο Ρονάλντο αστόχησε από θέση βολής ενώ στο 89’ ο Μπλάνκο απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Βάθκεθ, κρατώντας το 2-2 ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.