Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκλεισε την Άρσεναλ!

Κύπελλο Αγγλίας: Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκλεισε την Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 20:01
Η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 4-2 την Άρσεναλ και την πέταξε έξω από το Κύπελλο Αγγλίας! Από το 1996 είχαν να αποκλειστούν από τη φάση των «64» οι «κανονιέρηδες»!

«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας! Η κάτοχος του τίτλου, Άρσεναλ αποκλείστηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-2 στο «Σίτι Γκράουντ». Οι «κανονιέρηδες» που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, δεν κατάφεραν να περάσουν τον 3ο γύρο για πρώτη φορά μετά το 1996, ενώ δέχτηκαν 4+ γκολ από ομάδα μικρότερης κατηγορίας στο θεσμό μετά από… 110 χρόνια (Ιανουάριος του 1908).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον υπηρεσιακό Γκάρι Μπραζίλ στον πάγκο, προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Λιχάι, όμως τρία λεπτά μετά η Άρσεναλ έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινό πλασέ του Μερτεσάκερ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 44’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τρομερό τελείωμα του Λιχάι από το ύψος της περιοχής. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Άρσεναλ, αφού στο 63’ ο Μερτεσάκερ ανέτρεψε τον Κας στην περιοχή και ο Μπρέρετον έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα.

Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στο ματς στο 79’. Ο Σμιθ πρόλαβε τον Γουέλμπεκ, όμως έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Άγγλος επιθετικός μείωσε σε 2-3. Ωστόσο πέντε λεπτά μετά η Νότιγχαμ κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Τραορέ από τον Ντεμπισί.

Η Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος μπακ βρήκε πρώτα τη μπάλα, σε μια αρκετά δύσκολη φάση για τον διαιτητή Μος. Ο Ντάουελ ανέλαβε την εκτέλεση (σ.σ. στο ριπλέι φάνηκε ότι έκανε διπλή επαφή με τη μπάλα) και διαμόρφωσε το τελικό 4-2, σκορ που άφησε εκτός την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Εκπλήξεις και στα άλλα ματς, αφού η Νιούπορτ της 4ης κατηγορίας κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λιντς και την άφησε εκτός θεσμού. Από την άλλη, η Σριούσμπερι της 3ης κατηγορίας κράτησε στο 0-0 την Γουέστ Χαμ και οι δύο ομάδες θα δώσουν επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.