Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 21:24
Ο Ολυμπιακός, με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, κέρδισε με 3-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα, έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πέρασε ξανά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάριν (54’), Ανσαριφάρντ (68’) και Τζούρτζεβιτς (89’) οι σκόρερ.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο 2018. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με 3-0 από την Λάρισα και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή με +1 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες, υπό τις οδηγίες των Χρήστου Κόντη και Βασίλη Βούζα, τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο μέρος απέναντι στη μαχητική ΑΕΛ, ωστόσο στην επανάληψη η τριπλέτα Φορτούνης-Μάριν-Ανσαριφάρντ έδωσε το ρυθμό και «καθάρισε» το ματς για τους φιλοξενούμενους, που επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δύο ήταν όλες και όλες οι φάσεις του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Στο 5ο λεπτό ο Σισέ βρέθηκε μόνος του εντός περιοχής αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 26’ ο Ρέντζας έκοψε σωτήρια τον Ανσαριφάρντ. Ένα λεπτό νωρίτερα η ΑΕΛ «άγγιξε» το γκολ όταν μετά από κάθετη πάσα του Ναζλίδη, Κούτρης και Ντέλετιτς δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή τη μπάλα, όμως ο Προτό αιφνιδιάστηκε και χρειάστηκε να διώξει στη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή (70%-30%) στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς και «καθάρισε» το ματς. Σ’ αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Μάριν στο 54ο λεπτό. Ο Ταχτσίδης εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, η άμυνα της ΑΕΛ αδράνησε και ο Μάριν με άψογο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Το γκολ ανάγκασε την ΑΕΛ να βγει μπροστά, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους. Στο 65’ ο Ανσαριφάρντ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μπόζοβιτς, όμως τρία λεπτά μετά ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω. Μετά από αντεπίθεση, ο Μάριν έδωσε στον Φορτούνη, αυτός βρήκε με τη μία τον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός, αφού ξεπέρασε τα εμπόδιο των Γκόλια και Ζίζιτς, πλάσαρε εύστοχα τον Μπόζοβιτς «γράφοντας» το 2-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89’ ο Τζούρτζεβιτς ύστερα από νέα συνεργασία του Μάριν με του Φορτούνη. Το 3-0 ήταν το τελικό σκορ, αφού στις καθυστερήσεις ο Προτό χρειάστηκε να επέμβει με το ένα χέρι σε προβολή του Ναζλίδη. Με το σφύριγμα της λήξης, οι Προτό και Ζίζιτς αντίκρισαν κίτρινη κάρτα, ύστερα από σύρραξη που ξεκίνησε από μία αψιμαχία του δεύτερου με τον Σισέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.