Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη η Ατλέτικο, γκολ και… αποβολή ο Ντιέγκο Κόστα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη η Ατλέτικο, γκολ και… αποβολή ο Ντιέγκο Κόστα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 15:56
Με τον Ντιέγκο Κόστα να κλέβει την παράσταση με γκολ και αποβολή στο ίδιο λεπτό, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Χετάφε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και μείωσε προσωρινά στο -6 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο, η οποία μετά την ήττα στην έδρα της Εσπανιόλ (1-0), κέρδισε με 2-0 την Χετάφε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και διατηρήθηκε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε ωραίο πλασέ του Κορέα στο 19’. Ένα πρώτο μέρος αρκετά επεισοδιακό, με τον διαιτητή να δείχνει επτά κίτρινες κάρτες, τις πέντε σε παίκτες της Ατλέτικο!

Ο Ντιέγκο Κόστα, που εμπλάκηκε σε δύο καυγάδες και άλλον έναν στη φυσούνα, δεν είδε κάποια κίτρινη στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν τη γλίτωσε στο 62’, όταν έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Εντιαγέ. Τέσσερα λεπτά μετά ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ και έτρεξε να το πανηγυρίσει με τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Η ενέργεια του να σκαρφαλώσει στην εξέδρα οδήγησε τον διαιτητή να του δώσει δεύτερη κίτρινη και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» συνέχισαν το ματς με δέκα παίκτες. Η Χετάφε πίεσε για να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ατλέτικο μείωσε προσωρινά στο -6 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.