Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Καθάρισε» στο τέλος η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: «Καθάρισε» στο τέλος η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 00:37
Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (83’ Λίνγκαρντ, 90’ Λουκάκου) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ» και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη, όμως χρειάστηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει την πρόκριση επί της Ντέρμπι (2-0). Οι «κόκκινοι διάβολοι» που παρατάχθηκαν με βασικούς, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως έπρεπε να φτάσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο για να «καθαρίσουν» τη νίκη-πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μπήκε δυνατά στο ματς και οι ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν. Μόλις στο 9’ το σουτ του Πογκμπά πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Ράσφορντ στο 19’. Δύο λεπτά μετά ο Κάρσον απέκρουσε με το ένα χέρι το απευθείας φάουλ του Μάτα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρομέρο χρειάστηκε να επέμβει σε προσπάθεια του Όλσον. Στο 35’ ο Ράσφορντ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 41’ ο Κάρσον απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Πογκμπά, κρατώντας το 0-0 ως το ημίχρονο.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο το γκολ δεν έρχονταν. Μάλιστα στο 59’ ο Ρομέρο απέκρουσε την προσπάθεια του Λόρενς, κρατώντας το μηδέν.

Στο 71’ ο Ράσφορντ είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς, όμως στο 83’ ο Λίνγκαρντ άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Λουκάκου, σκοράροντας από κοντά μετά από ωραία συνεργασία με τον Μαρσιάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.