Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Φιορεντίνα «ξέρανε» την Ίντερ στο 90+1’

Σέριε Α: Η Φιορεντίνα «ξέρανε» την Ίντερ στο 90+1’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 01:41
Με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να σκοράρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Φιορεντίνα απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Ίντερ, που έμεινε χωρίς νίκη για 5ο σερί ματς πρωταθλήματος.

Η Ίντερ βρέθηκε «αγκαλιά» με τη νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα, ωστόσο το γκολ του Σιμεόνε στο 90+1’ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους «βιόλα». Οι «νερατζούρι» αγνοούν τη νίκη από τις 3 Δεκεμβρίου και κινδυνεύουν να απομακρυνθούν και άλλο από Νάπολι και Γιουβέντους, ενώ η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έπιασε την Ουντινέζε στην 7η θέση.

Η Φιορεντίνα μπήκε πιο δυνατά και στο 2’ είχε σημαντική στιγμή με τον Σιμεόνε, ο οποίος έχασε το κοντρόλ προ του Χαντάνοβιτς. Στο 6’ το σουτ του Κιέζα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Τερό στο 30’. Οι «βιόλα» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν από την Ίντερ, όμως ολοκλήρωσαν το ημίχρονο χωρίς σουτ στον στόχο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανσέλο, ο Ικάρντι πήρε την κεφαλιά, ο Σπορτιέλο απέκρουσε, αλλά ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Στο 58’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μπιράγκι ενώ στο 63’ το σουτ του Μπαμπακάρ από πλεονεκτική θέση ήταν αρκετά άστοχο. Στο 74’ το διαγώνιο σουτ του Κιέζα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 78’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το ανάποδο ψαλίδι του Μπαμπακάρ.

Η Ίντερ είχε δύο σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα όμως δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το ματς. Στο 77’ ο Βαλέρο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 86’ ο Καντρέβα απέφυγε στον Σπορτιέλο, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση ήταν άστοχο. Η Φιορεντίνα δεν τα παράτησε και στο 90+1’ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης χάρη σε κοντινό σουτ του Σιμεόνε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.