Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Πάλας σταμάτησε το σερί της Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Πάλας σταμάτησε το σερί της Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2017 16:21
Το σερί νικών της Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε στο «Σέλχαρστ Παρκ»! Η Κρίσταλ Πάλας κράτησε στο 0-0 τους «πολίτες» και μάλιστα είχε χαμένο πέναλτι με τον Μιλιβόγιεβιτς στο 90+2’ για να πάρει τη νίκη! Τραυματίστηκαν Ζεσούς, Ντε Μπρόινε, Νταν και Πάντσεον.

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά τις 21 Αυγούστου (!) γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Έτσι το νικηφόρο σερί των «πολιτών» σταμάτησε στον αριθμό 18 και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μπάγερν στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα με 19 νίκες τη σεζόν 2013-14. Ένα ρεκόρ που ανήκει βέβαια στον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι!

Μάλιστα, οι «πολίτες» λίγο έλειψε να χάσουν και το αήττητο, αφού στο 90+2’ ο Έντερσον απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Μιλιβόγιεβιτς, κρατώντας το 0-0. Πάντως, ο Γκουαρδιόλα «πονοκεφαλιάζει» περισσότερο για τους τραυματισμούς των Γκάμπριελ Ζεσούς και Κέβιν ντε Μπρόινε, παρά για την απώλεια των δύο βαθμών, καθώς βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη Τσέλσι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να αστοχεί με σουτ από τη μικρή περιοχή. Η απάντηση της Κρίσταλ Πάλας ήρθε στο 9’ όταν μετά από λάθος συνεννόηση των Έντερσον και Μανγκαλά, ο Μπεντέκε έκανε το πλασέ σε κενή εστία αλλά ο αμυντικός της Σίτι έβαλε την κόντρα.

Το παιχνίδι «πάγωσε» από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Γκαμπριέλ Ζεσούς (αποχώρησε με δάκρια πονώντας στο γόνατο) και Νταν (έφυγε με φορείο) και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο ήταν ένα μακρινό σουτ του Αγκουέρο στο 28’ το οποίο κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Σίτι πίεσε ασφυχτικά για το γκολ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας αμύνονταν αποτελεσματικά και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γκουαρδιόλα να απειλήσει σημαντικά. Μάλιστα στο 77’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια «ανάσα» από το 1-0, ωστόσο ο Τάουνσεντ κατάφερε να αστοχήσει παρότι βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή.

Η πίεση των «πολιτών» δεν απέδωσε καρπούς και στο 90’ ο διαιτητής Μος έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι για τζαρτζάρισμα του Στέρλινγκ στον Ζαχά. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μιλιβόγιεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Έντερσον απέκρουσε με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης η Σίτι προσπάθησε να φύγει στην κόντρα, όμως ο Πάντσεον έκανε εγκληματικό τάκλιν στον Ντε Μπρόιν. Οι δύο παίκτες αποχώρησαν τραυματίες με φορείο και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.