Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένα μήνα εκτός ο Ιμπραΐμοβιτς

Ένα μήνα εκτός ο Ιμπραΐμοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2017 23:24
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπέρνλι.

Ακόμα ένα άσχημο νέο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σαουθάμπτον (0-0) ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε χτυπήσει στο ματς με την Μπέρνλι πριν από τέσσερις ημέρες, ωστόσο δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση του. Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν γνωρίζει νεότερα για τον τραυματισμό του Λουκάκου:

«Ο Ζλάταν θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Για τον Λουκακου δεν ξέρω ακόμα κάτι. Φυσικά και είναι σημαντικό να χάνεις το βασικό σου επιθετικό. Τώρα έχουμε στον πάγκο μόνο δύο επιθετικούς παίκτες στον πάγκο, τον Ράσφορντ και τον Μαρσιάλ. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο θα παίζει και έτσι θα έχω μόνο έναν από αυτούς στον πάγκο. Σήμερα ήθελα να κάνω τρίτη αλλαγή και να βάλω επιθετικό και δεν είχα κάποιον στον πάγκο» είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.