Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τρίτη σερί γκέλα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τρίτη σερί γκέλα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2017 23:15
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ», έμεινε χωρίς νίκη για 3ο διαδοχικό ματς και υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι, που έχασαν με τραυματισμό τον Λουκάκου.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Όλντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε χωρίς νίκη στο εορταστικό πρόγραμμα και είδε την Τσέλσι να την προσπερνά στην 2η θέση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4ο λεπτό, όταν ο Λουκάκου από πολύ καλή θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΜακΚάρθι. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 7’ με τον Ντε Χέα να διώχνει δύσκολα το σουτ του Γουόρντ-Πράουζ.

Όλο το γήπεδο «πάγωσε» στο 14’, όταν ο Λουκάκου σε εναέρια διεκδίκηση χτύπησε το πίσω μέρος του λαιμού του στο κεφάλι του Χουντ και αποχώρησε με φορείο και μάσκα οξυγόνου. Πάντως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Ο τραυματισμός του Βέλγου επηρέασε την Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως στο 35’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Γιοσίντα στην περιοχή. Η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος και στο 50’ «άγγιξε» αυτή το γκολ, με τον Ντε Χέα να διώχνει με το πόδι το πλασέ του Λονγκ από το ύψος του πέναλτι.

Λίγη ώρα μετά ο Γιάνγκ έριξε αγκωνιά στο στομάχι του Τάντιτς, ωστόσο γλίτωσε την κάρτα, μιας και η φάση δεν έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή. Ο Άγγλος, που πλέον κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές από την αγγλική Ομοσπονδία, είχε καλή στιγμή στο 67ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη αξιόλογη φάση (σ.σ. δεν είχε σουτ στην εστία μετά το 56’) και το τελικό 0-0 την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.