Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σταμάτησε στα πέντε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Σταμάτησε στα πέντε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2017 19:07
Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκλεισε με νίκη το 2017, περνώντας προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ρούντιγκερ (3’), Ντρινκγουότερ (9’), Πέδρο (23’), Γουίλιαν (73’ πεν.) και Ζαπακόστα (88’) τα γκολ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το παιχνίδι με την Στόουκ στο Λονδίνο. Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με αρκετές απουσίες στην άμυνα και οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο.

Μόλις στο 3’ ο Ρούντιγκερ σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το 1-0, ενώ στο 9’ ο Ντρινκγουότερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Παρά την απουσία του Αζάρ (έμεινε στον πάγκο), η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 23’ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη σε δυνατό σουτ του Πέδρο από το ύψος της περιοχής.

Μετά το 3-0 οι γηπεδούχοι έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, ωστόσο θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ εάν ο Μοράτα πρόσεχε περισσότερο στα τελειώματα του απέναντι από τον Μπάτλαντ. Γουίλιαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (73’) και Ζαπακόστα με σουτ έξω από την περιοχή (88’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τσέλσι, η οποία ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση, μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.