Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2017 19:25
Με δύο γκολ του Σαλάχ (52’, 76’) η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λέστερ στο «Άνφιλντ» και διατηρήθηκε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Προηγήθηκαν με Βάρντι (3’) οι «αλεπούδες», που έμειναν χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς.

Με νίκη αποχαιρετά το 2017 η Λίβερπουλ. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαλάχ, οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-1 της Λέστερ στο «Άνφιλντ» και βρέθηκαν στο +4 από Τότεναμ και Αρσεναλ (με ματς περισσότερο).
Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού στο 3’ ένα λάθος του Μάτιπ έδωσε την ευκαιρία στην Λέστερ να βγει στην αντεπίθεση και να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Βάρντι.

Η Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μεγάλες στιγμές με δύο χαμένα τετ-α-τετ του Σαλάχ (6’, 20’). Ο Αιγύπτιος πήρε το… αίμα του στο δεύτερο μέρος, γυρνώντας μόνος του το ματς. Στο 52’ απέφυγε δύο αμυντικούς της Λέστερ κα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 76’ ξέφυγε υπέροχα από τον Μαγκουάιρ και με κοντινό πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Αιγύπτιος έφτασε τα 17 γκολ και 5 ασίστ κρατώντας τους «κόκκινους» σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.