Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε Χατζισαφί ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Χατζισαφί ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2017 21:16
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από τους «ερυθρόλευκους». Επιβεβαίωσε για Πασαλίδη-Ιγκόρ Σίλβα, διάψευση για Χουλτ.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Εχσάν Χατζισαφί να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον Πανιώνιο και ο διεθνής Ιρανός μπακ-χαφ (παίζει και ως αμυντικός χαφ) θα υπογράψει το συμβόλαιο του μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 χρόνων έναντι 400 χιλιάδων ευρώ ετησίως, ενώ ο Πανιώνιος θα βάλει στα ταμεία του 500-600 χιλιάδες ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Χατζισαφί σημείωσε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους», ενώ είναι 88 φορές διεθνής με την Εθνική του Ιράν. Να σημειωθεί πως ο παίκτης πιάνει θέση ξένου και έτσι πρέπει να φύγει και τυπικά πια ο Εμενίκε.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τους δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Ιγκόρ Σίλβα, ενώ διαψεύδουν το σενάριο για Χουλτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.