Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Δια… πυρός και σιδήρου η Γιουβέντους

Σέριε Α: Δια… πυρός και σιδήρου η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2017 00:32
Με γκολ του πρώην «τζιαλορόσο» Μπενατιά (18’) η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Ρόμα στο Τορίνο και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα, σωτήρια επέμβαση του Στσέζνι στο 90+4’.

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ρόμα, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στο Τορίνο και να διατηρηθεί στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Στον αντίποδα, οι «τζιαλορόσι» σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε για να αποφύγουν την ήττα, που τους έφερε στο -7 από την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο καλές φάσεις με σουτ του Κεντίρα (6’) και κεφαλιά του Μάντζουκιτς (8’) για να ανοίξουν το σκορ.

Όσο περνούσε η ώρα η Γιουβέντους ανέβαζε ρυθμό και το γκολ ήρθε στο 18’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Άλισον απέκρουσε την κεφαλιά του Κιελίνι, εν συνεχεία ο Μπενατιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι όμως ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Η Ρόμα προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο βρήκε εμπόδιο έναν ακόμα πρώην παίκτη της, αφού στο 27’ ο Στσέζνι απέκρουσε το πλασέ του Ελ Σαραουί, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο.

Η Γιουβέντους «άγγιξε» το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού στο 54’ ο Κεντίρα έβγαλε τον Ιγκουαΐν μόνο απέναντι στον Άλισον, αλλά το σουτ του Αργεντινού πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η «Γηραιά Κυρία» πατούσε καλύτερα και στο 65’ βρέθηκε ξανά κοντά στο 2-0, όμως ο Άλισον απέκρουσε με το ένα χέρι την εξ' επαφής προβολή του Σάντρο.

Οι αλλαγές του Ντι Φραντσέσκο βοήθησαν επιθετικά την Ρόμα, η οποία μετά το 70’ άρχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 71’ το σουτ του Τζέκο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 80’ ο Φλορέντσι με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 88’ ο Στσέζνι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ουντέρ ενώ στο ίδιο λεπτό το σουτ του Περότι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Γιουβέντους άντεξε την πίεση και στο 90+2’ είχε δοκάρι με σουτ του Πιάνιτς έξω από την περιοχή. Τα δύσκολα όμως δεν είχαν τελειώσει γι’ αυτήν αφού στο 90+4’ ο Σικ βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Στσέζνι αλλά ο πρώην γκολκίπερ της Ρόμα κράτησε το μηδέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.