Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ «τέζαρε» την Γιουνάιτεντ στο 90+4’

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ «τέζαρε» την Γιουνάιτεντ στο 90+4’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 23:45
Με γκολ του Μαγκουάιρ στο 90+4’ η Λέστερ ισοφάρισε σε 2-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρέθηκε στο +13 από την 2η θέση. Ο Μάτα (40’, 60’) τα δύο γκολ των «κόκκινων διαβόλων» που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 73’.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στην Λέστερ και το πλήρωσε με τον πιο άσχημο τρόπο. Με τον Χάρι Μαγκουάιρ να ισοφαρίζει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «αλεπούδες» απέσπασαν ισοπαλία (2-2) από τους «κόκκινους διαβόλους» που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω και σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, λίγες μέρες μετά τον άσχημο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μπρίστολ Σίτι, βρέθηκε στο -13 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται.

Στα του αγώνα, η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο η Λέστερ κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή. Στο 27’, ο Μαχρέζ έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Βάρντι ο οποίος με αριστερό διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ για τις «αλεπούδες», πετυχαίνοντας το 50ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 40’ όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Μάτα, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σμάιχελ. Ο Ισπανός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 60’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έλεγχαν απόλυτα το ματς και στο 72’ ο Λίνγκαρντ έχασε τη φάση της χρονιάς, αφού πέρασε τον Σμάιχελ αλλά κατάφερε να μην σκοράρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Αμαρτέι είδε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ράσφορντ και άφησε την Λέστερ με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς. Βέβαια δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι στη φάση του 80ου λεπτού όταν ο Σμάιχελ ανέτρεψε τον Ράσφορντ στην περιοχή. Έξι λεπτά μετά, ο Λουκάκου έβγαλε σε θέση βολής τον Μχιταριάν, αλλά ο Αρμένιος αντί να τελειώσει την φάση, θέλησε να πασάρει, στέλνοντας τη μπάλα σε αντίπαλο.

Η Λέστερ έμεινε στο ματς και στο 90+4’ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ολμπράιτον έκανε τη σέντρα και ο Μαγκουάιρ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να τελειώσει τον 1ο γύρο με +13 από την 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.