Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Μαύρα» Χριστούγεννα στη Μίλαν

Σέριε Α: «Μαύρα» Χριστούγεννα στη Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 21:04
Η Μίλαν ηττήθηκε με 2-0 από την Αταλάντα στο Μιλάνο και συνεχίζει την απογοητευτική πορεία της στην Σέριε Α όντας πλέον στην 10η θέση με +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Τα μέτρα που πήρε η διοίκηση της Μίλαν, ακυρώνοντας μεταξύ άλλων το Χριστουγεννιάτικο γεύμα των «ροσονέρι», δεν απέδωσαν καρπούς. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ηττήθηκε με 2-0 από την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» και μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών η Μίλαν θα μπορούσε να μείνει με παίκτη λιγότερο στο ματς ωστόσο ο Κάλινιτς γλίτωσε την αποβολή για σκληρό φάουλ στον Τολόι. Στο 13’ οι «ροσονέρι» βρήκαν δίχτυα με τον Μποναβεντούρα, ωστόσο μετά τη χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ νωρίτερα ο Κουτρόνε είχε βρει τη μπάλα με το χέρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα της Αταλάντα και η μοναδική αξιοσημείωτη φάση τους στο πρώτο μέρος ήταν ένα μακρινό σουτ του Μοντολίβο (18’), που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπερίσα.

Η Αταλάντα δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 32’ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεζ, ο Ντοναρούμα απέκρουσε ασταθώς την κεφαλιά του Καλντάρα και ο Κριστάντε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Μίλαν δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει απάντηση και στο 72’ δέχτηκε τη χαριστική βολή. Ο Σπινατσόλα έφυγε στην αντεπίθεση, γύρισε στον Ίλισιτς και ο Σλοβένος ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.