Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «8» η Γιουβέντους, αποκλείστηκε η Ρόμα

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «8» η Γιουβέντους, αποκλείστηκε η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2017 01:40
Με γκολ των Αργεντινών Ντιμπάλα (42’) και Ιγκουαΐν (76’) η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Τζένοα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας. Αντίπαλος της θα είναι η συμπολίτισσα Τορίνο, η οποία κέρδισε με 2-1 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και την άφησε εκτός συνέχειας.

Η Γιουβέντους συμπλήρωσε το «πάζλ» των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 2-0 την Τζένοα στο Τορίνο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8».

Οι «μπιανκονέρι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντιμπάλα (42’) και Ιγκουαΐν (76’).

Η Τορίνο απέκλεισε την Ρόμα

Από την άλλη, η Τορίνο κέρδισε με 2-1 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και θα δώσει ντέρμπι με την Γιουβέντους για την πρόκριση στην τετράδα.

Οι «τζιαλορόσι», που έπαιξαν χωρίς αρκετούς βασικούς (στον πάγκο έμεινε ο Μανωλάς), είχαν δοκάρι με τον Ελ Σαραουί για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο στη συνέχεια η Τορίνο απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με βολέ του Ντε Σιλβέστρι (39’) και κεφαλιά του Εντέρα (72’).

Η Ρόμα είχε χαμένο πέναλτι με τον νεοεισελθόντα Τζέκο (77’) για να μειώσει σε 2-1, κάτι που κατάφερε στο 85’ με σουτ του Σικ. Ωστόσο, το 1-2 έμεινε ως το φινάλε και η Τορίνο πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Στο άλλο ματς, η Αταλάντα επικράτησε 2-1 της Σασουόλο στο Μπέργκαμο και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Νάπολι.

Η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Κορνέλιους (16') και Τολόι (33'), με τον δεύτερο να σημειώνει και αυτογκόλ στο 74’. Η Αταλάντα έμεινε με δέκα παίκτες στο 89' εξαιτίας της αποβολής του Κούρτιτς, όμως το 2-1 έμεινε ως το φινάλε.

Τα ζευγάρια στους «8» (μονά ματς):


Λάτσιο - Φιορεντίνα (26/12)

Μίλαν – Ίντερ (27/12)

Νάπολι – Αταλάντα (2/1)

Γιουβέντους – Τορίνο (3/1)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.