Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό με ανατροπή η Ρεάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό με ανατροπή η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2017 21:14
Η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αλ Τζατζίρα του Χενκ Τεν Κάτε και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκρέμιο. Ρονάλντο (51’) και Μπέιλ (81’) τα γκολ της «βασίλισσας», προηγήθηκαν με τον Ρομαρίνιο (41’) οι οικοδεσπότες.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Αλ Τζατζίρα στα ΗΑΕ και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (16/12, 21:00). Η «βασίλισσα» θα διεκδικήσει τον τίτλο για 2η σερί χρονιά και 3η συνολικά, έχοντας αντίπαλο την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Γι’ αυτό ευθύνονταν τα δοκάρια (δύο στο πρώτο μέρος) και ο γκολκίπερ των Αράβων, Αλί Κασίφ, ο οποίος κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας σωρεία επεμβάσεων.

Μάλιστα, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη, παίρνοντας το προβάδισμα με γκολ του Ρομαρίνιο στο 41ο λεπτό. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο τρομερός πορτιέρο της Αλ Τζατζίρα τραυματίστηκε και στο 53’ ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, φτάνοντας συνολικά τα έξι τέρματα στο θεσμό (πρώτος σκόρερ).

Η Ρεάλ έφτασε τα τέσσερα δοκάρια στο ματς και τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81’ χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντα Μπέιλ. Το τελικό 2-1 έδωσε στην «βασίλισσα» το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, όπου θα διεκδικήσει τον 6ο παγκόσμιο τίτλο, αφού στην κατοχή της έχει και τρία διηπειρωτικά .


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.