Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Γλίτωσε το κάζο στα πέναλτι η Ίντερ

Κύπελλο Ιταλίας: Γλίτωσε το κάζο στα πέναλτι η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2017 01:24
Η Ίντερ «κόλλησε» στο 0-0 με την Πορντενόνε της 3ης κατηγορίας και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (5-4) για να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Έστω και με αρκετό άγχος, η Ίντερ κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με 5-4 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) επί της Πορντενόνε. Οι «νερατζούρι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές και λίγο έλειψε να το πληρώσουν από την ομάδα της 3ης κατηγορίας, η οποία έφτασε μια «ανάσα» από μια ιστορική πρόκριση.

Οι «νεροβέρντι» στάθηκαν εξαιρετικά στο «Μεάτσα» και μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μανιάνι, όμως ο Παντέλι απέκρουσε με το ένα χέρι, κρατώντας το μηδέν. Από την πλευρά τους, οι «νερατζούρι» σπατάλησαν μεγάλες φάσεις με Καραμό, Πέρισιτς και Ικάρντι, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και της παράτασης.

Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Πορντενόνε βρέθηκε κοντά στην έκπληξη, όταν και προηγήθηκε με 3-4, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 5-4, με τον Ναγκατόμο να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι. Πλέον η Ίντερ περιμένει το νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Βερόνα για να μάθει τον αντίπαλό της στους «8».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.