Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεν Κάτε για Ρεάλ: «Θα χρειαστούμε τρία λεωφορεία...»

Τεν Κάτε για Ρεάλ: «Θα χρειαστούμε τρία λεωφορεία...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2017 01:40
Η Αλ Τζαζίρα θα υποδεχτεί την Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ο προπονητής της, Χενκ Τεν Κάτε ζήτησε βοήθεια από τον… Μουρίνιο ώστε η ομάδα του να τοποθετήσει τρία λεωφορεία μπροστά από την εστία της.

Ρεάλ και Αλ Τζαζίρα θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Τετάρτης (13/12, 19:00) για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Πατσούκα.

Η Αλ Τζαζίρα αγωνίζεται στον ημιτελικό ως οικοδέσποινα, αφού στα προκριματικά απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ωκεανίας, Όκλαντ Σίτι (1-0) και στα προημιτελικά άφησε εκτός της πρωταθλήτρια Ασίας, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς (1-0).

Προπονητής της ομάδας είναι ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Ο 63χρονος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στην Ρεάλ και αστειεύτηκε, ζητώντας την βοήθεια του… Ζοζέ Μουρίνιο:

«Θα χρειαστούμε τρία λεωφορεία. Ίσως μπορέσει να έρθει ο Μουρίνιο και να βάλει άλλα δύο λεωφορεία μπροστά από την εστία μας» δήλωσε αστειευόμενος ο Τεν Κάτε και πρόσθεσε:

«Το να ονειρεύεσαι είναι αποδεκτό, όμως πρέπει να μην είσαι ηλίθιος αλλά ρεαλιστής. Και εάν είσαι ρεαλιστής βλέπεις ότι οι πιθανότητες νίκης δεν είναι πολύ μεγάλες. Η διαφορά ποιότητας είναι απλά τεράστια. Όμως η ομάδα μου θα παλέψει και θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.