Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόταση Θεοδωρόπουλου: «Να βάλουν 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»

Πρόταση Θεοδωρόπουλου: «Να βάλουν 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2017 19:14
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανέλυσε το πλάνο του στους παλαίμαχους για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Στην πρόταση του περιλαμβάνεται η κινητοποίηση του κόσμου με πλαφόν τα 50 ευρώ, προκειμένου να μαζευτούν 15 εκατ. ευρώ και να βγει η φετινή σεζόν.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Mr. Chipita είχε μαζί του έναν νομικό και έναν οικονομικό σύμβουλο και τόνισε ότι πρέπει να μπει στην εξίσωση ο κόσμος του Παναθηναϊκού προκειμένου να σωθεί ο σύλλογος.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν να ζητηθεί από τον κόσμο το ποσό των 50 ευρώ έκαστος με στόχο να ανταποκριθούν 300.000 φίλοι του συλλόγου και να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ ώστε να βγουν οι υποχρεώσεις της χρονιάς. Μάλιστα, υπογραμμίστηκε ότι εάν δεν μαζευτούν αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα τα λεφτά όσων στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

«Να μην δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο»

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής: «Καλό θα είναι να μη δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο, κάναμε μια κουβέντα με τους παλαίμαχους για τον Παναθηναϊκό, ήρθα εδώ να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους για την ομάδα, δεν θέλω να μιλήσω για αγωνιστικά. Ο κόσμος δεν πρέπει να νομίζει πως υπάρχει μαγική λύση».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Αντωνιάδης, αποκάλυψε με δήλωσή του πως υπάρχουν ακόμα τρεις στο πλευρό του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και μίλησε συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Γαβριηλίδη: «Κάναμε μια συνάντηση για ένα πλάνο σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό ώστε να μην πάει στα βράχια. Μαζί με τον κ. Θεοδωρόπουλο είναι ακόμα 3 επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων ο κ. Γαβριηλίδης που είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο».

Τέλος, ο Μίμης Δομάζος, τόνισε πως: «Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θετικό μπορεί να γίνει και θα τα ξαναπούμε στο μέλλον»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.