Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Ντιναμό Κιέβου όπως… Άρσεναλ και Ατλέτικο»

Χιμένεθ: «Ντιναμό Κιέβου όπως… Άρσεναλ και Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2017 14:55
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε την ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Ομάδα με δυναμική ανάλογη της Άρσεναλ και της Ατλέτικο χαρακτήρισε την Ντιναμό Κιέβου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμούσε ομάδες από Ουκρανία και Ρωσία, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ντιναμό θα ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι η «Ένωση» θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην Cosmote TV για την κλήρωση στη φάση των «32»:

«Η αλήθεια είναι ότι η Ντιναμό Κιέβου δεν είναι ένας αντίπαλος που θα επιθυμούσα, κυρίως γιατί έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία κληρωθήκαμε το καλοκαίρι στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να μην έχει την ίδια φήμη με ομάδες όπως η Αρσεναλ ή η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά έχει την ίδια δύναμη και την ίδια ποιότητα. Οι ουκρανικές ομάδες έχουν υψηλό μπάτζετ, καλούς ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να παίξεις στο Κίεβο τον Φεβρουάριο. Από την άλλη πλευρά αυτή είναι η κλήρωση που μας έτυχε και εμείς καλούμαστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την πρόκριση».

Για το αν θα επηρεάσει τη Ντιναμό η χειμερινή διακοπή: Όχι, είναι συνηθισμένοι σ’ αυτό. Θα κάνουν προετοιμασία σε κάποια χώρα με θερμό κλίμα όπως Ισπανία ή Τουρκία. Το σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθούνε, θα εκμεταλλευτούν τη χειμερινή αγορά. Η ΑΕΚ έχει όμως τα δικά της όπλα και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν η κλήρωση θα αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι. Έχει προσδοκίες, διάθεση και όρεξη και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι με βάση τον αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.