Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Δεν κέρδισε αλλά προκρίθηκε η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Δεν κέρδισε αλλά προκρίθηκε η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2017 00:30
Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου» και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Επέστρεψε με ασίστ ο Μπέιλ, το γκολ της ισοφάρισης από τον άλλοτε παίκτη του Άρη, Πορτίγια.

Η Ρεάλ παρατάχθηκε με μείγμα αναπληρωματικών-νεαρών παικτών απέναντι στην Φουενλαμπράδα και η ομάδα της 3ης κατηγορίας κατάφερε να φύγει ιστορική ισοπαλία (2-2) από το «Μπερναμπέου». Βέβαια, η «βασίλισσα», έχοντας κερδίσει με 2-0 στο πρώτο μάτς, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία το παιχνίδι και η Φουενλαμπράδα προηγήθηκε στο 25’ με σουτ-κεραυνό του Μίγια. Στο 62’ ο Ζινεντίν Ζιντάν έριξε στο ματς τον Γκάρεθ Μπέιλ και δευτερόλεπτα μετά ο Ουαλός έδωσε την ασίστ στον Μαγιοράλ για το 1-1.

Οχτώ λεπτά μετά ο Μπέιλ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, όμως ο Μαγιοράλ πήρε το ριμπάουντ και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Φουενλαμπράδα όμως δεν πτοήθηκε και στο 89’ ο άλλοτε παίκτης του Άρη, Πορτίγια ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Την ίδια ώρα Θέλτα και Λεβάντε εξασφάλισαν και εκείνες το εισιτήριο της πρόκρισης με το 1-0 και το 1-1, κόντρα σε Έιμπαρ και Χιρόνα αντίστοιχα. Αντίθετα η Μάλαγα του Μίτσελ έμεινε στο 1-1 με την Νουμάνθια της Σεγούντα Ντιβιζιόν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Τέλος, την πρόκριση εξασφάλισε και η Λεγκανιές μετά το 1-0 επί της Βαγιαδολίδ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.