Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάτος έσωσε τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάτος έσωσε τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2017 17:04
Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Κουλούρη (41’ πεν.), ο Πανιώνιος των πολλών απουσιών έφερε… τούμπα το ματς (48’ Σπιριντόνοβιτς, 86’ Γεσίλ) όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έσωσε την παρτίδα στο 90+3’, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με γκολ του Μάτος!

Δεν είχε νικητή η μονομαχία του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ, που γλίτωσε το βαθμό στο 90+3’, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για 6ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό να τον προσπεράσουν στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 13’ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Ο Κάμπος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κουλούρης έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Κότνικ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 23’ ο πορτιέρο του Πανιωνίου μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Κάμπος, ενώ στο 26’ ο άσος του ΠΑΟΚ επιχείρησε νέο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Μετά το πρώτο μισάωρο ο Πανιώνιος κατάφερε να ρίξει το ρυθμό του παιχνιδιού, όμως ένα κακό γύρισμα του Γκιοατά στο 40’ έβγαλε τον Κουλούρη απέναντι από τον Κότνικ, ο πορτιέρο του Πανιωνίου τον ανέτρεψε στην περιοχή και ο Έλληνας επιθετικός δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1.

Ο Πανιώνιος δεν απείλησε σημαντικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 48’, ο Σαββίδης βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς και αυτός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ επηρέασε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέπιπτε σε αρκετά λάθη και αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε δύο αλλαγές μετά το 60’ ρίχνοντας στο ματς τους Πέλκα και Πρίγιοβιτς, ενώ γύρισε το σύστημα σε 4-4-2.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό μετά το 70’, όπου και άρχισαν να απειλούν την εστία του Πανιωνίου. Στο 74’ ο Κότνικ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πέλκα μέσα στην περιοχή, ενώ στο 84’ ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος γλίτωσε το γκολ και στο 86’ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Ο Κόρμπος έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Γεσίλ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Ρέι και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-1. Ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά για να φέρει το σκορ στα ίσια και τα κατάφερε στο 90+3’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ και ο Μάτος με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Κότνικ για το τελικό 2-2!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.