Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σον και Γκαζανίγκα γλίτωσαν την Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Σον και Γκαζανίγκα γλίτωσαν την Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 16:58
Η Τότεναμ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην ουραγό Κρίσταλ Πάλας όμως το γκολ του Σον επέτρεψε στους «πετεινούς» να πάρουν τη νίκη (1-0) στο «Γουέμπλεϊ» και να «σκαρφαλώσουν» προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σωτήριες επεμβάσεις από Γκαζανίγκα.

Έστω και δύσκολα, η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «πετεινοί», που έβγαλαν κούραση μετά από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν σε μεγάλη ημέρα τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Γκαζανίγκα, ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο, πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Βέβαια, ο Αργεντινός πορτιέρο θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίος για την Τότεναμ, αφού στο 3ο λεπτό «γκρέμισε» τον Σακχό στην περιοχή ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ρόουζ στο 31', οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα του Ρόι Χότζον. Αντίθετα, οι «αετοί» «άγγιξαν» το γκολ στο 36’, με τον Γκαζανίγκα να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια του Νταν.

Στο 48' ο Τάουσεντ δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο της Τότεναμ, ενώ στο 57' ο Ζαχα δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενό τέρμα. Τρία λεπτά μετά ο Γκαζανίγκα είπε «όχι» και σε κοντινή κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς, κρατώντας το μηδέν για την Τότεναμ.

Οι «πετεινοί» γλίτωσαν το 0-1 και στο 64’ πήραν το προβάδισμα με όμορφο σουτ του Σον. Ο Ν. Κορεάτης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 82’ για να «κλειδώσει» το ματς, ωστόσο το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.