Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλήθηκαν Οικονόμου και Κολοβέτσιος στην Εθνική

Κλήθηκαν Οικονόμου και Κολοβέτσιος στην Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 16:36
Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε τους Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια μπαράζ με την Κροατία.

Η τιμωρία-σοκ του Κώστα Μανωλά από το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ και ο χθεσινός τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο «Der Klassiker» ανάγκασαν τον Μίκαελ Σκίμπε να προβεί σε δυο ακόμη κλήσεις για τους αγώνες μπαράζ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» τον Μάριο Οικονόμου της Σπαλ και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο του Παναθηναϊκού, ώστε να έχει επιπλέον λύσεις στο κέντρο της γαλανόλευκης άμυνας.

Η ανακοίνωση:


«Σε πρόσθετες προσκλήσεις ποδοσφαιριστών προέβη ο κ. Μίκαελ Σκίμπε ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας τον Μάριο Οικονόμου και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Μίκαελ Σκίμπε:

Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.