Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος στο Λονδίνο για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος στο Λονδίνο για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2017 22:58
Με πρωταγωνιστές τους Σαλάχ (2 γκολ) και Μανέ (2 ασίστ) η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έπιασε προσωρινά τις Τσέλσι και Άρσεναλ στην 3η θέση.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Λίβερπουλ το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 4-1 τα «σφυριά» και ανέβηκαν στην 3η θέση, ισοβαθμώντας στους 19 βαθμούς με Τσέλσι και Άρσεναλ. Στον αντίποδα, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στο +1 από τον υποβιβασμό, με τον Σλάβεν Μπίλιτς να περνάει δύσκολες ώρες.

Η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι στο 8ο λεπτό με τον Αγιού αλλά η συνέχεια άνηκε στην Λίβερπουλ. Στο 21’ ο Μανέ (σ.σ. επέστρεψε από τραυματισμό) έτρεξε στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαλάχ για το 1-0, ενώ στο 24’ η άμυνα των «σφυριών» αδράνησε και ο Μάτιπ από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 55’ η Γουέστ Χαμ κατάφερε να μειώσει με τον Λαντσίνι, όμως στο επόμενο λεπτό ο Τσάμπερλεϊν νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Χαρτ και ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Μπίλιτς έριξε στο ματς όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο (Σακό, Αρναούτοβιτς, Κάρολ) ωστόσο η ομάδα του κινδύνεψε με αρκετά βαρύ σκορ.

Τελικώς τα «σφυριά» ηττήθηκαν με 4-1, με τον Σαλάχ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 76’ ύστερα από νέα ασίστ του Μανέ. Πάντως, η Λίβερπουλ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ συλλόγου, αφού τα 16 γκολ που έχει δεχτεί φέτος στα εκτός έδρας ματς ξεπέρασαν και το χειρότερο σχετικό νούμερο τους σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος από το 1953-'54, χρονιά που είχε υποβιβαστεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.