Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ξέρανε» τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: «Ξέρανε» τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2017 21:33
Με γκολ του Μουνάφο στο 86’ ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη και πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά απ’ αυτή κόντρα στην ΑΕΚ. 0-2-3 το σερί του «τριφυλλιού» στα εκτός έδρας!

Απότομη προσγείωση για Παναθηναϊκό. Μια εβδομάδα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχοντας τη συμπαράσταση 2000 φίλων του, πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία.

Είναι ενδεικτικό ότι η μοναδική μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος από την πλευρά του «τριφυλλιού» ήρθε στο 32’, όταν μετά από σέντρα του Χίλιεμαρκ, ο Μολίνς έπιασε την προβολή και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Αθανασιάδη. Τρία λεπτά νωρίτερα (29’) ο Αστέρας είχε απειλήσει με σουτ του Τόνσο, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Οι «πράσινοι», που στο φινάλε του ημιχρόνου έχασαν με τραυματισμό τον Κουλιμπαλί, «άγγιξαν» το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) όμως το ψαλιδάκι του Μολέντο κόντραρε στον Δουβίκα και πέρασε εκτός εστίας. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 64’ όταν ο Ιγκλέσιας με τρομερή πάσα έβγαλε τον Γκόντο τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έσωσε την εστία του αποκρούοντας τη μπάλα.

Στο 71’ ο Χουλ έστρωσε τη μπάλα στον Λουντ το σουτ του οποίου έδιωξε ενστικτωδώς ο Αθανασιάδης. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 86’ την πάτησε από στατική φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μουνάφο με νέα κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (82’ Ιγκορ), Τόνσο, Κυριακόπουλος (60’ Μαντίντα), Δουβίκας (57’ Γκόντο).

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (42’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (62’ Μουνιέ), Χίλιεμαρκ (73’ Καμπέσας), Λουντ, Μολίνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.