Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιμωρία-σοκ για Μανωλά: Χάνει το πρώτο ματς με Κροατία!

Τιμωρία-σοκ για Μανωλά: Χάνει το πρώτο ματς με Κροατία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2017 16:19
Πρωτοφανής απόφαση της FIFΑ, η οποία τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Κώστα Μανωλά για... εσκεμμένη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κύπρο! Χάνει τον πρώτο αγώνα με Κροατία ο Έλληνας στόπερ.

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στο πρώτο ματς με την Κροατιά στο Ζάγκρεμπ η Εθνική Ελλάδας.

Η FIFA τιμώρησε τον Έλληνα στόπερ με μία αγωνιστική για παραβίαση του Fair Play. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία ο διεθνής αμυντικός πήρε σκόπιμα κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κύπρο στη Λευκωσία ώστε να χάσει την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ και να μπει «καθαρός» στα μπαράζ με την Κροατία.

Μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί απορίες δεδομένου πως αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται συνεχώς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι ίσως η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής τιμωρείται για ένα τέτοιο γεγονός.

Μάλιστα, η ποινή του Μανωλά ΔΕΝ είναι εφέσιμη οπότε ο Μίκαελ Σκίμπε δεν θα τον έχει στη διάθεση του για το πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ (9/11).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


Ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.