Εσιέν και Τοτσέ «απειλούν» τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση βαθμών

Εσιέν και Τοτσέ «απειλούν» τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση βαθμώνΟι Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ απειλούν με αφαίρεση βαθμών τον Παναθηναϊκό εφόσον δεν λάβουν άμεσα όλα τα χρήματα τους.

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό! Οι πρώην παίκτες του «τριφυλλιού», Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ ζητούν να καταπέσει ο διακανονισμός εξόφλησης και να λάβουν άμεσα όλα τα χρήματα τους, διαφορετικά θέλουν την επιβολή των σχετικών ποινών από την ΕΠΟ.

Η «πράσινη» ΠΑΕ είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές να εξοφλήσει τμηματικά τη δόση του Οκτωβρίου, όμως τελικά πλήρωσε κάποια χρήματα και όχι όλο το ποσό. Βάση των σχετικών αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων, ο Εσιέν πρέπει να λάβει 42.000 ευρώ τον μήνα και ο Τοτσέ 21.000 ευρώ.

Επειδή δεν εξοφλήθηκε η δόση του Οκτωβρίου, οι δύο ποδοσφαιριστές φέρεται ότι αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και να απαιτήσουν την αποπληρωμή της συνολικής οφειλής . Συγκεκριμένα, ο Εσιέν απαιτεί την άμεση καταβολή 419.000 ευρώ και ο Τοτσέ 945.000 ευρώ, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική περίοδο.Ομάδα που αφορά: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: