Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανέβηκε 2η η Πόρτο, «αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπεσίκτας

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανέβηκε 2η η Πόρτο, «αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπεσίκτας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2017 01:14
Η Πόρτο κέρδισε με 3-1 την Λειψία στο «Ντραγκάο» και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του 7ου ομίλου, πίσω από την Μπεσίκτας, που έμεινε στο 1-1 με την Μονακό στην Πόλη.

Σημαντική νίκη στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η Πόρτο. Οι «δράκοι» κέρδισαν με 3-1 την Λειψία στο «Ντραγκάο» και έφτασαν τους 6 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 2η θέση του 7ου ομίλου.

Η Πόρτο μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Ερέρα. Η Λειψία πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσια και τα κατάφερε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) με τον Βέρνερ, ο οποίος πέρασε στο ματς στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 61’ με κεφαλιά του Ντανίλο Περέιρα, ενώ στις καθυστερήσεις «σφράγισαν» τη νίκη στην κόντρα, με τον Μάξι Περέιρα να νικά σε τετ-α-τετ τον Γκουλάσι για το τελικό 3-1.

«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπεσίκτας

Στο άλλο ματς, η Μπεσίκτας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μονακό στην Κωνσταντινούπολη, έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Οι Μονεγάσκοι, που παραμένουν χωρίς νίκη, προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τρομερό σουτ του Ρόνι Λόπες έξω από την περιοχή.

Η Μπεσίκτας ισοφάρισε 1-1 στο 54’ με εύστοχο πέναλτι του Τοσούν, ενώ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Κουαρέσμα για την ανατροπή. Το σκορ δεν άλλαξε και οι Τούρκοι είναι το φαβορί για την 1η θέση στον όμιλο.

Η βαθμολογία:


1. Μπεσίκτας 10
2. Πόρτο 6
3. Λειψία 4
4. Μονακό 2

Επόμενη αγωνιστική 21/11

Μπεσίκτας - Πόρτο
Μονακό - Λειψία

Τα γκολ από όλα τα ματς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.