Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στη Νάπολη, «αγγίζει» την πρόκριση η Σαχτάρ

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στη Νάπολη, «αγγίζει» την πρόκριση η Σαχτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2017 00:34
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (4-2) την Νάπολι στο «Σαν Πάολο», έκανε το 4x4 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16». Μια «ανάσα» από την πρόκριση η Σαχτάρ, 3-1 την Φέγενορντ.

Την ξέφρενη πορεία της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη συνεχίζει η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 4-2 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και «σφράγισαν» την πρόκριση για τα νοκ-άουτ από την 4η αγωνιστική.

Οι πρωτοπόροι της Σέριε Α προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Ινσίνιε, όμως η Σίτι έφερε… τούμπα το ματς με τους δύο κεντρικούς της αμυντικούς, Οταμέντι (34’) και Στόουνς (48’). Η Νάπολι είχε δοκάρι στο 56’ με τον Ινσίνιε, όμως στο 62’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο.

Η Σίτι δεν πτοήθηκε και στο 69’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Αγκουέρο, ο οποίος με αυτό το γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «πολιτών». Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 90+2’ ο Στέρλνιγκ «σφράγισε» τη νίκη των Άγγλων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της Νάπολι, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στους «16».

«Αγγίζει» την πρόκριση η Σαχτάρ


Στο άλλο ματς, η Σαχτάρ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Φέγενορντ στο Χάρκοβο και έφτασε τους εννέα βαθμούς, όντας μια «ανάσα» από την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 12’ με τον Γιόργκενσεν. Ωστόσο η Σαχτάρ ισοφάρισε στο 14’ με τον Φέριερα και τρία λεπτά μετά ο Μάρλος έκανε το 2-1! Ο Βραζιλιάνος πέτυχε δεύτερο γκολ στο 68’ «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Πλέον το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» αποκτά χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες, αφού οι Ουκρανοί θέλουν ένα βαθμό για την πρόκριση, ενώ οι Ιταλοί χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί για την 2η θέση.

Εάν η Σαχτάρ γνωρίσει την ήττα στον ιταλικό νότο , θα χρειαστεί το βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι Από την άλλη, η Νάπολι χρειάζεται το 2x2 (τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ) για να ελπίζει σε πρόκριση.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 12
2. Σαχτάρ 9
3. Νάπολι 3
4. Φέγενορντ 0

Τα γκολ από όλα τα ματς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.