Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μαρσιάλ «ξέρανε» την Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Μαρσιάλ «ξέρανε» την Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2017 16:39
Με γκολ του Μαρσιάλ στο 81’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι του «Όλντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 1-0 και μείωσαν προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ξέφυγαν με +3 από τους «πετεινούς», που υποχώρησαν στην 3η θέση.

Κακό παιχνίδι με αργό τέμπο και καμία κλασική ευκαιρία το πρώτο ημίχρονο. Η Τότεναμ κέρδισε τη μάχη του κέντρου αλλά χωρίς τον Χάρι Κέιν στη σύνθεση της, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ κέρδισε μέτρα στην επανάληψη και στο 54’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Ερέρα, που έβγαλε δύσκολα ο Γιορίς. Στο 72’ ο Γάλλος πορτιέρο είπε «όχι» σε προσπάθεια του Λουκάκου, ενώ η απάντηση της Τότεναμ ήρθε στο 76’. Ο Έρικσεν έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Ντέλε Άλι, αλλά αυτός δεν μπόρεσε από κοντά να πιάσει καλά το πλασέ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το γκολ και δευτερόλεπτα μετά είχε δοκάρι με κεφαλιά του Λουκάκου για να πάρει το προβάδισμα. Τη λύση για τους «κόκκινους διαβόλους» έδωσε ο νεοεισελθόντας Μαρσιάλ στο 81’. Μετά από βολέ του Ντε Χέα, ο Λουκάκου πήρε την κεφαλιά, ο Μαρσιάλ βγήκε απέναντι από τον Γιορίς και έγραψε το 1-0, σκορ που έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.