Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το ΟΑΚΑ και ανέβηκε κορυφή ο Ατρόμητος!

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το ΟΑΚΑ και ανέβηκε κορυφή ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2017 21:34
Με γκολ του Ντάουντα, ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας με 1-0 της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ. Οι Περιστεριώτες έφτασαν τις 4 σερί νίκες και με 16 βαθμούς ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος με +1 από ΠΑΟΚ και +2 από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Λεβαδειακο!

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 8’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Αραούχο έβγαλε τον Μάνταλο σε θέση βολής, ο Έλληνας άσος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Γιαννιώτης κατάφερε να αποκρούσει. Αυτή ήταν και η μοναδική καθαρή ευκαιρία για την «Ένωση», η οποία δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου.

Οι «κιτρινόμαυροι» «άγγιξαν» το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 46’ ο Μάνταλος δεν κατάφερε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Ατρόμητος γλίτωσε το γκολ και στο 55’ κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή. Μετά από σέντρα του Βασιλακάκη ο Ντάουντα έκανε το σκαστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να φέρει άμεσα το ματς στα ίσα, αλλά ο Αραούχο στο 60' δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ. Ένα λεπτό μετά ο Γιαννιώτης έδιωξε στη γωνία την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου, ενώ στο 85’ ο πορτιέρο του Ατρόμητου απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπακασέτα.

Η ομάδα του Χιμένεθ επιχειρούσε κυρίως με γεμίσματα να βρει τη λύση, όμως η άμυνα του Ατρομήτου «καθάριζε» τις φάσεις. Η τελευταία φάση για την ΑΕΚ σημειώθηκε στο 90+2’, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία τη σέντρα-σουτ του Μάνταλου. Το 1-0 υπέρ του Ατρόμητου έμεινε ως το φινάλε και οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στην κορυφή.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65' Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Λιβάια, Μάνταλος, Αραούχο (70' Πατίτο).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσουλάτζιτς (86' Ζησόπουλος), Ούμπιδες (66' Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα (65' Καρασαλίδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.