Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ο Καβάνι γλίτωσε την Παρί στο 90+3’

Σαμπιονά: Ο Καβάνι γλίτωσε την Παρί στο 90+3’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2017 00:42
Με απευθείας φάουλ του Καβάνι στο 90+3’ η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε σε 2-2 την Μαρσέιγ στο μεγάλο ντέρμπι του «Βελοντρόμ» και την άφησε στο -8 από την κορυφή. Αποβλήθηκε στο 87’ ο Νεϊμάρ μετά από θέατρο του Οκάμπος.

Δεν είχε νικητή το «classique» ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Βελοντρόμ» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Παρί μπήκε πιο δυνατά στο ματς, σπαταλώντας δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 7’ ο Κουρζαβά αστόχησε με σουτ από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 13’ ο Μανταντά μπλόκαρε το σουτ του Καβάνι.

Η Μαρσέιγ με τον Κώστα Μήτρογλου βασικό (έπαιξε μέχρι το 66’), προηγήθηκε στο 16’ με τρομερό σουτ του Λουίς Γκουστάβο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Οι Παριζιάνοι θα μπορούσαν να απαντήσουν στο επόμενο λεπτό όμως ο Καβάνι δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο.

Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε στο 33’ ο Νεϊμάρ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 79’, με τον Τοβάν να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Ενζιέ.

Στο 87’ ο Νεϊμάρ ανατράπηκε από τον Οκάμπος, ο οποίος στη συνέχεια έκανε θέατρο ότι δέχτηκε χτύπημα από τον Βραζιλιάνο. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη και στους δύο, όμως για τον σούπερ σταρ της Παρί ήταν η δεύτερη, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα.

Ένα λεπτό μετά η Μαρσέιγ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς, όμως ο Αρεόλα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ενζιέ. Η Παρί γλίτωσε το γκολ και στις καθυστερήσεις «ξέρανε» τους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με απευθείας φάουλ του Καβάνι.

Η Παρί έφτασε τους 26 βαθμούς και βρέθηκε στο +4 από την 2η Μονακό και στο +6 από την Νάντ (3η) του Κλαούντιο Ρανιέρι. Μια θέση πιο κάτω είναι η Λιόν (4η), που διέλυσε με 5-0 την Τρουά εκτός έδρας και έφτασε τους 18 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.