Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ διέλυσε την Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ διέλυσε την Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2017 19:53
Με τον Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ η Τότεναμ διέλυσε με 4-1 την Λίβερπουλ στο Λονδίνο και έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 2η θέση πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Τότεναμ ισοπέδωσε με 4-1 την Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» και έσπασε την αρνητική παράδοση που την ήθελε να αγνοεί τη νίκη απέναντι στους «κόκκινους» από τον Νοέμβριο του 2012!

Τα γνωστά αμυντικά προβλήματα της Λίβερπουλ έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, με την Τότεναμ να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση έντεκα λεπτών! Στο 4’ ο Κέιν εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Τρίπιερ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12’ ο Άγγλος φορ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σον για το 2-0 των γηπεδούχων!

Το τραγικό λάθος του Λόβρεν στη φάση του δεύτερου γκολ (έπιασε αέρα στην προσπάθεια να διώξει με το κεφάλι το βολέ του Γιορίς) οδήγησε τον Κλοπ να τον αντικαταστήσει με τον Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 24’, όταν μετά από μπαλιά του Χέντερσον, ο Σαλάχ βγήκε απέναντι από τον Γιορίς και μείωσε σε 2-1. Η Τότεναμ δεν πτοήθηκε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε σουτ του Ντέλε Άλι.

Τα πάντα τελείωσαν στο 56’ όταν μετά από λάθος έξοδο του Μινιολέ, ο Φιρμίνο έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Βερτόνχεν, όμως ο Κέιν πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 4-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά οι «πετεινοί» κατέβασαν ταχύτητα.

Οι «κόκκινοι» είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσουν, ωστόσο ο Γιορίς πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, με κορυφαία αυτή σε σουτ του Κουτίνιο (67’). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και υποχώρησε στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με την Μπέρνλι στους 13 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.